طرز تهیه تارت لیمو خانگی اما حرفه ای

به گزارش وبلاگ ساعت ورزشی، بوی نان داغ و عطر لیمویی که در آشپزخانه پیچیده هر کسی را سر ذوق می آورد. وقتی در انتظار آماده شدن یک تارت ترش و شیرین خانگی هستید، عطر دلچسب این تارت می تواند اشتهایتان را حسابی باز کند. اگر می خواهید در شیرینی پزی یک قدم به جلو بروید و دستورهای پخت حرفه ای تری را امتحان کنید، ادامه این مطلب را بخوانید. ما طرز تهیه تارت لیمو خانگی را به روش سرآشپزهای حرفه ای با شما درمیان می گذاریم

طرز تهیه تارت لیمو خانگی اما حرفه ای

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت

  • آرد 200 گرم
  • کره 100 گرم
  • روغن یک قاشق
  • نمک به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه تارت لیمو

  • خمیر تارت 250 گرم
  • پوست لیمو رنده شده دو قاشق غذاخوری
  • لیمو بدن هفته حلقه شده سه عدد
  • بادام کوبیده شده نیم پیمانه
  • تخم مرغ یک عدد
  • آرد یک قاشق غذاخوری
  • شکر ساییده یک و نیم پیمانه
  • کره پاستوریزه کاله نرم شده خرید آنلاین 60 گرم

طرز تهیه خمیر تارت

مرحله اول

این بار هم می خواهیم راه دیگری را برای آماده کردن این خمیر با شما درمیان بگذاریم. خمیری که برای تارت استفاده می شود، به اصطلاح خمیر ترد نامیده می شود. این خمیر بسیار سبک است و زیاد قابل پهن کردن نیست. این خمیر را باید با سرعت و بدون ورز دادن زیاد درست شود و اگر آن رو فقط چند دقیقه رو تخته بگذارید، کیفیت سبکی و تردی خود را از دست می دهد.

برای تهیه این خمیر آرد را روی تخته الک کنید و کمی نمک روی آرد بپاشید. وسط آرد یک چاله درست کنید و کره و روغن را در آن بریزید و با انگشت آرد، کره و روغن را مخلوط کنید تا شکل ماسه مانندی پیدا کند. سپس کمی آب به آن بزنید و با پاشنه دست چند دور خمیر را بمالید تا یکدست شود. سپس یک دستمال نمدار روی خمیر بکشید و آن را دو ساعت کنار بگذارید.

طرز تهیه تارت لیمو

مرحله اول

دستور پختی که این بار با شما درمیان می گذارید، کمی حرفه ای تر از طرز تهیه تارت لیمو و زنجبیل است. حلقه های لیمو را در تابه بگذارید و با آب روی لیموها را بپوشانید. در تابه را ببندید و برای 30 تا 40 دقیقه آن را روی شعله بسیار ملایم بگذارید. سپس لیموها را از روی شعله بردارید و صبر کنید تا خنک شوند. در همین فاصله فر را هم روی 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله دوم

خمیر را روی تخته آرد پاشیده با وردنه به شکل لواش گردی که کمی بزرگتر از قالب است پهن کنید. لواش را روی قالب بیندازید و وردنه را روی لبه قالب بغلتانید تا حاشیه اضافی خمیر گرفته شود. حالا با چنگال چند جای لواش را سوراخ کنید. برای اینکه در جریان پختن خمیر به شکل نامناسبی پف نکند، چند سنگریزه شسته شده (مثل نان سنگک پزی) روی خمیر قرار دهید و برای پنج تا شش دقیقه آن را در فر بگذارید. درجه فر شما برای پخت این نان باید 190 باشد.

مرحله سوم

آرد را با مغز بادام کوبیده مخلوط کنید. یک پیمانه از گرد شکر را روی کره بریزید و بزنید تا پوک شود. تخم مرغ را هم در ظرفی بشکنید و کمی بزنید. سپس پوست لیمو رنده شده را با آن مخلوط کنید و کم کم به مایه کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط آرد و مغز بادام را هم اضافه کنید و هم بزنید. تمام این مایه را در پوسته تارت بریزید و قالب را برای 25 تا 30 دقیقه وسط فر بگذارید. همین که لبه پوسته طلایی شد، قالب را بیرون بیاورید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله چهارم

آب روی لیمو را در یک قابلمه کوچک خالی کنید. باقی گرد شکر را روی آن بریزید و روی شعله ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. ورقه های لیمو را دایره وار روی تارت بچینید. قابلمه را هم از روی اجاق بردارید و مایه توی آن را با قاشق روی حلقه های لیمو بدهید. تارت را در یخچال بگذارید تا سرد شود و سپس نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه تارت لیمو خانگی اما حرفه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت لیمو خانگی اما حرفه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید