لیست وسایل مورد نیاز در سفر با اتوبوس
به گزارش وبلاگ ساعت ورزشی، سفر با اتوبوس، انتخابی که برخلاف تصورات عموم از سختی و کندی اش، در نهایت آنقدر حسن دارد که پشیمانتان نمی کند. دیدن پیچ و خم جاده از شیشه های اتوبوس و در ارتفاع کمی بالاتر از ماشین، به خاطر سپردن لحظه لحظه عبور از کوه و جنگل و کویر و دریا، همسفر شدن با حداقل 30 مسافر دیگر از هر قشر و نژاد و شهر و کشوری، استراحت های بین راهی و نسیم های خنک و آفتاب های سوزانش، عاشقان جاده را راهی سفر با اتوبوس خواهد کرد.
سفر با اتوبوس درکنار معایبش می تواند همینقدر لذتبخش و آسان باشد اگر کمی هم اطلاعات داشته باشید و نکات سفر راحت را بدانید. بخشی از اطلاعاتی که برای سفر راحت با اتوبوس لازم دارید، لیست وسایل مورد نیاز برای سفر با اتوبوس است.
گاهی هم شاید نه به خاطر عشق به جاده، بلکه برای فرار از فرایند زمان بر سوار شدن به هواپیما، ترجیح مسافران سفر با اتوبوس است. یا در مواردی دیگر، انتخاب وسیله نقلیه اتوبوس برای سفر، برای کسانی پیش می آید که برای سفر به مقصد موردنظرشان هیچ وسیله نقلیه دیگری وجود ندارد.
به هر دلیل و مقصدی که با اتوبوس سفر می کنید، فقط با دانستن چند نکته کلیدی سفر با اتوبوس، سفر راحت و دلنشینی خواهید داشت.
سبک سفر کنید
برای شروع نوشتن لیست وسایل سفر با اتوبوس، توصیه ما مثل توصیه برای هر سفر دیگری، سبک سفر کردن است. سعی کنید وسایلتان کم و سبک باشد. اما در سفر با اتوبوس این مسئله اهمیت بیشتری پیدا می کند. تمام مدت سوار شدن یا پیاده شدن وظیفه حمل چمدان ها و ساک ها به عهده خودتان است و سنگین بودن وسایل می تواند از راحتی سفرتان بکاهد.
پس برای شروع نوشتن لیست، تعداد کم و وزن کم وسایل را در نظر بگیرید و حالا شروع کنید به آماده کردن وسایلتان.
جدا کردن وسایل ضروری و غیرضروری
در اتوبوس ها صندوقی برای گذاشتن چمدان و ساک های بزرگ وجود دارد. شما می توانید تمام یا قسمتی از بار همراهتان را در صندوق اتوبوس جای دهید. اما به یاد داشته باشید که تا پیش از رسیدن به مقصد و پیاده شدن، به آن قسمت از اتوبوس دسترسی ندارید. بنابراین توصیه می کنیم وسایل غیرضروری که برای مقصد در نظر گرفته اید را در یک چمدان بگذارید و کیف یا ساک دستی ای برای وسایلی که احتمالا در راستا به آن ها نیاز پیدا می کنید داشته باشید.
چک لیست وسایل ضروری برای سفر با اتوبوس
کیف مدارک و کیف پول
ممکن است کیف مدارک و کیف پولتان یکی باشد. به هر حال از قلم نیاندازید که مدارک شناسایی مثل کارت ملی، شناسنامه و کارت های شناسایی مهم را به همراه داشته باشید. اگر از قبل بلیط اتوبوس آنلاین خریداری کرده اید بلیطتان را هم در این کیف داشته باشید تا به موقع تحویل دهید.
در این سفر با توجه به شلوغی ترمینال ها و تعداد زیاد مسافر در یک اتوبوس، بهتر است پول نقد با خودتان حمل نکنید. داشتن کارت اعتباری بهترین و امن ترین گزینه است اما کمی هم پول نقد همراه داشته باشید تا اگر در استراحتگاه های بین راهی نتوانستید از کارت اعتباری استفاده کنید از پول نقد کمک بگیرید.
شارژر و همه وسایل الکترونیک
در سوار شدن به اتوبوس با محدودیتی برای همراه بردن وسایل روبرو نیستید. بنابراین هر وسیله الکترونیکی ای که لازم دارید می توانید با خود همراه کنید. اگر تعداد این وسایل فراتر از یک گوشی و شارژر و هندزفری است، بهتر است یک کیف مخصوص داشته باشید. لپتاپ، تبلت، گوشی هوشمند، شارژر، پاوربانک یا شارژر همراه، هندزفری یا هدفون و هر وسیله الکترونیکی ضروری یا سرگرمی ای که نیاز دارید را در یک کیف بگذارید و با خود به داخل اتوبوس ببرید.
لباس جداگانه برای راستا و مقصد؛ دمای هوای اتوبوس را در نظر بگیرید
حتما برای مقصدتان به نسبت فصلی که سفر می کنید، کلی لباس و کفش و وسایل راحت یا رسمی و غیررسمی در نظر گرفته اید. همانطور که قبلا گفتیم بهتر است بارتان سبک باشد. اینکه چطور برای سفر چمدان ببندید را در این مطلب بخوانید. اما بجز لباس و کفش داخل چمدانتان که تا انتها سفر به آن دسترسی ندارید (البته شاید در موارد خیلی ضروری بتوانید از راننده درخواست کنید که اتوبوس را متوقف کند و وسایلتان بردارید)، به اینکه در اتوبوس چه لباسی می پوشید و چه لباسی همراهتان است از قبل فکر کنید.
در سفر با اتوبوس ساعت های زیادی را روی صندلی می نشینید بنابراین سعی کنید لباس و کفش راحتی بپوشید. همچنین دمای هوای داخل اتوبوس به علت ازدیاد مسافرهای با سلیقه های مختلف، دست خودتان نیست. ممکن است مسافر صندلی جلویی یا عقبی شما بخواهد کولر یا بخاری بالای سرش را روشن کند. اگر سرمایی یا گرمایی هستید با توجه به فصل و در نظر دریافت اینکه دمای هوای داخل اتوبوس قابل پیشبینی نیست، حتما برای خودتان لباس گرم بردارید یا طوری لباس بپوشید که اگر گرمتان شد بتوانید لباس رویی را عوض کنید.
شاید بد نباشد بخاطر مسائل دمای اتوبوس، یک پتوی مسافرتی نازک یا یک پارچه همراهتان باشد که شب را در اتوبوس راحت تر بخوابید.
آب، غذا و دارو
اگر نیازمندی دارویی خاصی دارید که طبیعتا باید داروها را در کیف همراه خود به داخل اتوبوس ببرید. اگرچه آبسرد کن در بیشتر اتوبوس ها موجود است اما حتما یک بطری آب معدنی همراهتان داشته باشید.
داروهایی که ممکن است مورد نیاز هر مسافری در سفر با اتوبوس باشد :
- قرص ضد تهوع
- مسکن
- چسب زخم
- پماد تسکین دهنده درد یا نیش حشرات
- محلول ضدعفونی کننده
در طول راه ممکن است اتوبوس در استراحتگاهی توقف نکند یا توقف در جایی باشد که غذای مناسب شما پیدا نشود. حتما به نسبت ساعت هایی که در سفر هستید، برای خودتان غذا و خوراکی سبک و سالم بردارید. در انتخاب غذا حتما مسئله عمومی بودن فضای اتوبوس را در نظر بگیرید. ترجیحا غذای بدون بو و بسته بندی ای که موقع خوردن سر و صدای زیادی ایجاد نکند انتخاب کنید. تنقلات پرکالری انتخاب بهتری هستند چون خوردنشان راحت و بدون دردسر است و با حجم و وزن کم کالری و سیرکنندگی زیادی دارند.
لیست لوازم شخصی؛ از آرایشی تا بهداشتی
از لوازم آرایشی و بهداشتی تا چشم بند برای خواب، می تواند برای هرکسی وسایل شخصی باشد. در اینجا چند مورد ضروری از وسایل شخصی را می نویسیم تا به نسبت فصل سفرتان آن ها را همراه داشته باشید.
- کیف لوازم آرایش، کرم ضدآفتاب، کرم های مراقبت پوستی
- دستمال کاغذی تمیز، دستمال توالت، پد بهداشتی بانوان، ژل ضدعفونی کننده دست، دستمال مرطوب، کیسه بهداشتی برای کسانی که احتمال تهوع در اتوبوس را دارند
- چشم بند، گوشگیر (اگر گوشتان به باد و تغییر شرایط جوی حساس است)، عینک آفتابی، کلاه
وسایل سرگرمی
در سفرهای خیلی طولانی با اتوبوس ممکن است بین راه نیاز به سرگرمی داشته باشید. پیش از سفر به این مسئله فکر کنید و برای خودتان وسایل لازم را بردارید.
- لپتاپ یا وسیله ای برای تماشای فیلم (البته که در بیشتر اتوبوس ها امکان نمایش فیلم در نمایشگر اتوبوس وجود دارد اما ممکن است مورد علاقه شما نباشد)
- خواندن کتاب در اتوبوس در حال حرکت را پیشنهاد نمی کنیم اما می توانید از گوش کردن کتاب های صوتی لذت ببرید.
- اگر تجهیزاتی مثل یک پلیر شخصی یا هدفون بلوتوثی برای گوش دادن به موسیقی دارید همراهتان ببرید.
امیدواریم با داشتن این لیست وسایل سفر با اتوبوس، سفر خوبی داشته باشید و سفر با اتوبوس به یکی از گزینه هایتان برای انتخاب یک سفر دلچسب اضافه شود.
شما هم اگر تجربه ای درباره وسایل همراه در اتوبوس دارید برای ما و دیگر مسافران بنویسید.
منبع: اسنپ تریپ