راهکارهای تغذیه ای برای درمان پرخوری عصبی

به گزارش وبلاگ ساعت ورزشی، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: راهکارهای تغذیه ای مناسبی برای درمان پرخوری عصبی افراد وجود دارد.

راهکارهای تغذیه ای برای درمان پرخوری عصبی

محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت وگو با خبرنگار اظهار کرد: بعضی از افراد هنگامی که دچار تنش های عصبی می شوند، به اشتباه غذا خوردن را راهکاری برای از بین بردن این تنش ها می دانند.

او اضافه نمود: افراد برای درمان پرخوری عصبی در طول روز حتما وعده های غذایی کوچک و مکرر میل نموده و از میان وعده های که باعث کاهش اشتها می شوند استفاده نمایند. میان وعده ها را می توان از گروه میوه ها انتخاب کرد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افراد قبل از آغاز غذای اصلی می توانند از سبوس گندم استفاده نمایند. سبوس گندم را می توان در سالادها به کار برد یا در آب ریخت.

2 ماده غذایی که موجب چاقی افراد لاغر می گردد

انوشه ادامه داد: افراد هر زمان که احساس سیری کردند و پس از آن در فاصله کوتاهی اشتها به خوردن غذا داشتند، می توانند از هویج یا خیار استفاده نمایند. این کار باعث می گردد دیگر احساس گرسنگی نداشته باشند.

او توضیح داد: اگر جزو افرادی هستید که دچار پرخوری عصبی شده اید درباره عوارض این بیماری بیشتر مطالعه کنید و برای درمان آن اقدام کنید.

انوشه ادامه داد: افرادی که به پرخوری عصبی دچار شده اند می توانند با اضافه کردن مواد غذایی مانند: چای ماسالا، کینوا، برنج قهوه ای، دانه چیا و خاکشیر به رژیم خود تا حدی این بیماری را کنترل نمایند.

مصرف زیاد نودل باعث دیابت و سکته مغزی می گردد

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افراد برای درمان پرخوری عصبی خود می توانند از روش های جایگزین مانند طب سوزنی و یا بیوفیدبک استفاده نمایند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "راهکارهای تغذیه ای برای درمان پرخوری عصبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهکارهای تغذیه ای برای درمان پرخوری عصبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید