طرز تهیه سس آلفردو رستورانی (مرحله به مرحله با عکس)

به گزارش وبلاگ ساعت ورزشی، برترین سس آلفردو ، سسی است که با ترکیب مناسبی از کره، پنیر پارمسان و خامه تهیه شده باشد. با این که طرز تهیه این سس بسیار راحت است، اما اگر شما مواد را به موقع اضافه نکنید یا به مقدار تفت ندهید، بافت و طعم خوبی به دست نمی آورید. بنابراین با دنبال کردن مرحله به مرحله این مقاله یک سس آلفردوی معرکه مثل همان رستورانی که عاشق پاستاهای آن هستید، تهیه کنید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه سس آلفردو رستورانی (مرحله به مرحله با عکس)

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

  • کره کاله چهار قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده دو حبه
  • خامه فرادما کاله خرید آنلاین یک و نیم فنجان
  • شیر کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین دو فنجان
  • جوز هندی یک چهارم قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه سس آلفردو

مرحله اول

ابتدا تمام مواد را آماده کنید.

مرحله دوم

یک قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید. سیر را اضافه کنید و تا زمانی که آغاز به طلای شدن کند، به تفت دادن ادامه دهید (30 ثانیه تا یک دقیقه زمان کافی است).

مرحله سوم

خامه را با میزان کمی شیر رقیق کنید و به مخلوط کره و سیر اضافه کنید. حدود 3 تا 4 دقیق مواد را مرتب هم بزنید تا بافتی شبیه کرم پیدا کند.

مرحله چهارم

پودر پنیر پارمسان، نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که بافت سس طوری شده باشد که به قاشق شما بچسبد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سس آلفردو رستورانی (مرحله به مرحله با عکس)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس آلفردو رستورانی (مرحله به مرحله با عکس)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید