کشک بادمجان مجلسی و اصیل ایرانی

به گزارش وبلاگ ساعت ورزشی، بادمجان به روش های مختلف در غذاها استفاده می گردد، می توانید آن را به صورت کبابی یا سرخ شده در غذا به کار ببرید. برای تهیه کشک بادمجان، این غذای خوش طعم و ساده از هر دو نوع روش گفته شده می توان استفاده کرد.

کشک بادمجان مجلسی و اصیل ایرانی

خوب است بدانید که کشک بادمجان ایرانی نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای همسایه مانند آذربایجان و ترکیه هوادار دارد. این غذا هم می تواند به عنوان یک وعده اصلی و هم به صورت پیش غذا سرو گردد. روش های متنوعی برای تهیه این غذا وجود دارد. در این مطلب از وبلاگ ساعت ورزشی به آموزش این غذای شگفت انگیز و پر خاصیت پرداخته شده است.

کشک بادمجان ایرانی

نکات مهم در طرز تهیه کشک بادمجان

بسیاری از ما به علت اینکه بادمجان سرخ شده دارای اندازه بسیار زیادی روغن است؛ دور این غذا را خط کشیده ایم! اما ما برای شما پیشنهادی داریم که این غذا را بتوانید میل کنید. برای حل این مشکل به شما توصیه می کنیم از بادمجان کبابی و یا بادمجان آب پز به همراه کشک بهره ببرید.

حتما می دانید که طبع کشک سرد است؛ به همین علت در طب سنتی توصیه می گردد که گردو به این غذا اضافه کنید تا علاوه بر خوشمزه شدن غذا، طبع آن را نیز گرم کند. البته برای اینکه خوردن آن ساده باشد، معمولا گردو آسیاب شده را به کشک بادمجان اضافه می نمایند.

کدام بادمجان را انتخاب کنیم؟

انتخاب صحیح بادمجان در خوشمزه شدن غذا نقش بسیار مهمی دارد. توصیه بسیاری از قدیمی ها این است که بادمجان شیرین را برای تهیه کشک بادمجان بهره ببرید. اما کدام بادمجان شیرین است؟ اگر رنگ بادمجان یکدست بنفش و پوست آن هم کاملا براق باشد و بعد از فشار دادن سفت نباشد برترین انتخاب برای کشک بادمجان خواهد بود.

مواد لازم

  • بادمجان 5 عدد
  • کشک پاستوریزه نصف پیمانه
  • نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری
  • روغن به اندازه لازم
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • سیر 2 حبه
  • مغز گردوی آسیاب شده یک سوم پیمانه
  • نمک به اندازه لازم

طرز تهیه کشک بادمجان ایرانی در خانه

مرحله اول

کشک بادمجان هم مانند میرزاقاسمی از آن خوراک های پرهواداری است که می توانید به راحتی با بادمجان خرد یا له شده در خانه به عنوان میان وعده، وعده اصلی تهیه کنید. برای تهیه این غذای خوشمزه بعد از آنکه بادمجان ها را خوب شستید، آن ها را پوست بگیرید سپس به صورت طولی از وسط نصف کنید.

مرحله دوم

برای آنکه تلخی بادمجان از بین برود بعد از خرد کردن، آن ها را بشویید و روی آن ها کمی نمک بپاشید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید. سپس آن ها را خشک کنید و در اندازه کمی روغن سرخ کنید، بعد از سرخ شدن با استفاده از کاغذ روغن گیر، چربی اضافه آن را بگیرید. شما بعلاوه می توانید برای تهیه این خوراک خوشمزه از بادمجان کبابی نیز بهره ببرید.

مرحله سوم

نعنای خشک را 10 دقیقه در آب قرار دهید تا خیس بخورد، سپس آن را درون اندازهی روغن با حرارت ملایم تفت دهید. یک قاشق از نعنا را برای تزیین روی کشک بادمجان جدا کنید و کنار بگذارید. دقت داشته باشید که نعنا به سرعت تلخ می گردد، پس فقط کمی از آن را تفت دهید تا گرم گردد. پیازها را به صورت خلالی خرد و در اندازه کمی روغن سرخ کنید.

مرحله چهارم

هنگامی که پیاز آغاز به سرخ شدن کرد، سیر رنده یا خردشده را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت بدهید تا طلایی گردد. بادمجان ها را به مخلوط پیاز و سیر اضافه نموده و با حرارت ملایم تفت دادن را ادامه دهید. در همین حین با یک قاشق چوبی یا گوشت کوب بادمجان ها را له کنید. برای تماشا دستورهای غذایی با بادمجان، بادمجان شکم پر گیلانی بدون گوشت را بخوانید.

مرحله پنجم

نعنا داغ و گردو آسیاب شده را نیز به این ترکیب اضافه کنید. کشک را با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط نموده، درون ترکیب بادمجان و پیاز بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن بخار گردد. کشک بادمجان شما حاضر است آن را به ظرف سرو منتقل کنید و با پیاز داغ، نعنا داغ، کشک و گردو تزیین کنید. نوش جان!

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای ساده مطلب طرز تهیه کتلت بدون روغن را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا

به "کشک بادمجان مجلسی و اصیل ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشک بادمجان مجلسی و اصیل ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید