17 خاصیت زنجبیل برای سلامت
به گزارش وبلاگ ساعت ورزشی، تا حالا پیش آمده آرزو کنید یک معجون جادویی داشتید که یاری کند سریع تر لاغر شوید؟ حتی بدون رژیم یا ورزش؟ یا بدون استفاده از کرم های گران قیمت پوست شاداب تری داشته باشید؟ باید بدانید که بخت با شما یار است، این معجون جادویی به احتمال زیاد در آشپزخانه شما موجود است.

1. از بین برنده جای زخم و لک
آنتی اکسیدان فوق العاده نیرومند زنجبیل برترین چیز برای از بین بردن جای زخم، آسیب های پوستی و لکه های ناشی از افزایش سن است. کمی زنجبیل تازه رنده شده را با یخ خُرد شده مخلوط نموده و یک بار در هفته روی پوست تان بگذارید.2. ضدالتهابزنجبیل یک ضدالتهاب طبیعی است که به آرام شدن پوست آسیب دیده یا پوستی که کمی ملتهب است یاری می نماید. همزمان گردش خون را هم بهبود می دهد. کسانی که آسم دارند توجه نمایند: یکی دو قطره عصاره زنجبیل به همراه ماده ای مثل روغن زیتون حسابی آرامش بخش است.
3. درمان شورهبرای درمان شوره دیگر شامپوهای موضعی شیمیایی را لازم ندارید، چون خواص ضدعفونی نماینده زنجبیل برای مبارزه با قارچی که باعث شوره می گردد عالی است. برای اینکار کمی زنجبیل رنده شده را با آب مخلوط نموده و در یک بطری اسپری بریزید. مخلوط را مستقیم روی کف سر اسپری کنید.
4. لایه برداریکی از خواص زنجبیل لایه برداری پوست است. خیلی راحت می توانید برای خودتان در خانه اسکراب بدن و صورت تهیه کنید. بافت دانه دانه زنجبیل شما را از سلول های مُرده پوست خلاص می نماید. آن را با عسل موم دار مخلوط کنید و از بوی فوق العاده اش لذت ببرید.
5. رشد بیشتر موها به یاری زنجبیلمگر کسی هم هست که رشد سریع تر برای موهایش نخواهد؟ زنجبیل معمولا به خاطر ترکیب فعال روغن های فرّار و آنتی اکسیدانی که دارد یکی از مهم ترین اجزاء محصولات تجاری مربوط به بهداشت مو است. اگر آن را به همان شکل که در قسمت ضدشوره گفتم بهره ببرید، گردش خون را در فولیکول های مو سرعت بخشیده و باعث رشد بیشتر می گردد.
6. خواص زنجبیل برای سرماخوردگی و آنفولانزاسرماخوردگی چیز مزخرفی است اما از دست آن ویروس لعنتی هم نمی گردد فرار کرد. اما می گردد به زنجبیل پناه برد! زنجبیل منبع اصلی دکونژستان (ماده ضد احتقان) است. موقع سرماخوردگی لذتی بالاتر از این نیست که با یک فنجان چای داغ زنجبیل زیر پتو بخزید. برترین کار این است که ترکیبی از زنجبیل خُرد شده با آب داغ، آبلیمو و عسل را به بدن بزنید.
7. آنتی هیستامین طبیعیحساسیت فصلی یا آلرژی دارید؟ می دانم چه می کشید! اما غصه نخورید: چه به بوی گل حساسیت داشته باشید و چه به موی گربه، زنجبیل جایگزینی طبیعی برای انواع داروهای پزشکی است. ثابت شده است که چند فنجان چای زنجبیل در روز می تواند عطسه ها و آبریزش بینی همراه با آلرژی را کاهش دهد.
8. اکسیر جوانیچند پژوهش روی حیوانات نشان داده است که زنجبیل روی کاهش زوال عقلِ ناشی از افزایش سن که مقدمه ای بر آلزایمر است تأثیر دارد. در زنان مسن تر هم، آزمایش ها نشان از بهبود قابل توجه قدرت حافظه و زمان واکنش داشته اند.
9. برطرف نماینده درد عضلاتدفعه بعد که عضله تان کشیده شد یا موقع خواب سرتان بد افتاد و گردن تان خشک شد چند قطره روغن زنجبیل به آب داخل وان اضافه کنید. حتی می توانید کمی خمیر زنجبیل گرم شده را مستقیما به ناحیه دردناک بمالید. خوردن یک قاشق پودر زنجبیل در روز اول عادت ماهانه هم می تواند به کم شدن دردهای شکمی یاری کند.
10. خواص زنجبیل برای برطرف تهوعیکی دیگر از خواص زنجبیل ضد تهوع بودن آن است. هر نوع حالت تهوع که داشته باشید- تهوع صبحگاهی بارداری، تهوع ناشی از حرکت یا هر نوع دیگری از تهوع- زنجبیل چاره کار شماست. ثابت شده است که ریشه زنجبیل، هم شدت و هم دفعات بالا آوردن را کاهش می دهد و خب، بهتر از همه اینکه یک ضدتهوع طبیعی است.
11. یاری به کاهش چشمگیر قند خون و خطر بیماری های قلبیزنجبیل می تواند به طور قابل توجهی قند خون و خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد. خاصیت دیگر زنجبیل -که اخیرا تحقیقاتی بر روی آن انجام شده- ضددیابت بودن آن است. در مطالعه ای که در سال 2015 بر روی 41 نفر از مبتلایان به دیابت نوع دو انجام گرفت، مشاهده شد مصرف 2 گرم پودر زنجبیل می تواند قند ناشتا را تا 12٪ کاهش دهد.
بعلاوه زنجبیل توانست سطح HbA1c را که یکی از علائم قند خون است در بازه 12 هفته ای تا 10٪ کاهش دهد.
علاوه بر اینها، کاهش 28 درصدی نسبت ApoB به ApoA و کاهش 23 درصدی در نشانه های لیپوپروتئین های اکسیدشده در اثر مصرف زنجبیل مشاهده شد. هر دوی اینها از عواملی هستند که خطر بیماری های قلبی را افزایش می دهند.
12. یاری به درمان سوءِهاضمه مزمنسوءِ هاضمه مزمن (دیس پپسی) به وسیله درد و ناراحتی مکرر در قسمت های بالایی معده تشخیص داده می گردد. به نظر می رسد تأخیر در تخلیه معده از عوامل اصلی در بروز سوءِهاضمه باشد.
پس از خوردن سوپ، زنجبیل توانست زمان تخلیه معده را از 16 دقیقه به 12 دقیقه برساند.
در مطالعه ای که بر روی 24 فرد سالم صورت گرفت مشاهده شد مصرف 1.2 گرم پودر زنجبیل قبل از وعده غذایی می تواند سرعت تخلیه مواد از معده را تا 50٪ افزایش دهد.
13. زنجبیل برای کاهش دردهای قاعدگیدردهای قاعدگی (دیسمنوره) دردی است که زن در دوران قاعدگی احساس می نماید. یکی از کاربردهای سنتی زنجبیل تسکین دردها از جمله درد قاعدگی است.
در یک مطالعه به 150 زن در سه روز اول قاعدگی روزانه 1 گرم پودر زنجبیل داده شد. در نتیجه این مطالعه مشاهده شد زنجبیل می تواند در کاهش درد به اندازه داروهای مفنامیک اسید و ایبوپروفن پیروز عمل کند.
14. کاهش کلسترول با زنجبیلمقادیر بالای کلسترول بد خون (LDL) می تواند خطر بیماری های قلبی را افزایش بدهد. غذای مصرفی تان تأثیر چشمگیری بر سطح LDL دارد. در یک مطالعه 45 روزه بر روی 85 نفر که کلسترول بالایی داشتند، مصرف 3 گرم پودر زنجبیل تأثیر چشمگیری در کاهش بیشتر نشانه های کلسترول بالا برجای گذاشت.
در یک مطالعه دیگر که بر روی موش های مبتلا به کم کاری تیروئید انجام گرفت، عصاره زنجبیل توانست به اندازه داروی آتورواستاتین در کاهش کلسترول پیروز عمل کند.
هر دوی این مطالعات نقش زنجبیل در کاهش کلسترول کل و تری گلیسرید خون را به خوبی نشان می دهند.
15. پیشگیری از سرطانسرطان بیماری جدی ای است که در اثر رشد کنترل نشده سلول های غیرطبیعی رخ می دهد. از عصاره زنجبیل در بعضی مطالعات به عنوان درمان جایگزین برای بعضی سرطان ها استفاده شده است.
خاصیت ضدسرطان زنجبیل به خاطر 6-جینجرول است که به اندازه فراوان در زنجبیل خام یافت می گردد.
در مطالعه ای که بر روی 30 نفر صورت گرفت، 2 گرم از عصاره ی زنجبیل در روز توانست به طور چشمگیری مولکول های پیش التهابی را در روده بزرگ کاهش دهد. هرچند مطالعه بعدی بر روی افرادی که در خطر سرطان روده بزرگ قرار داشتند، این یافته ها را تأیید نکرد.
بعلاوه شواهد محدودی وجود دارد که نشان می دهد مصرف زنجبیل در کاهش سرطان پانکراس، سرطان سینه و سرطان تخمدان مؤثر است. البته برای تأیید این موضوع به مطالعات بیشتری احتیاج است.
16. بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از بیماری آلزایمراسترس اکسیداتیو و التهابات مزمن می تواند فرایند پیری را تسریع کند. اینها از عوامل کلیدی در بروز بیماری آلزایمر و کاهش قدرت شناختی وابسته به سن هستند.
بعضی مطالعات انجام شده بر روی حیوانات نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها و ترکیبات زیست فعال موجود در زنجبیل می تواند مانع از واکنش های التهابی در مغز گردد.
بعلاوه شواهد دیگری وجود دارد که نشان می دهد زنجبیل می تواند به طور مستقیم عملکرد مغز را بهبود دهد. در مطالعه ای که بر روی 60 زن میانسال انجام گرفت مشاهده شد که عصاره زنجبیل می تواند باعث افزایش سرعت عکس العمل و تقویت حافظه گردد.
بعلاوه مطالعات حیوانی زیادی نشان می دهند که زنجبیل می تواند از کاهش عملکرد مرتبط با افزایش سن جلوگیری کند.
17. مبارزه با عفونت هاجینجرول یک جزءِ زیست فعال موجود در زنجبیل تازه است که می تواند خطر بروز عفونت ها را کاهش دهد. درواقع عصاره زنجبیل می تواند مانع از رشد بسیاری از انواع باکتری ها گردد.
به همین علت زنجبیل در مبارزه با باکتری های دهانی مرتبط با بیماری های التهابی لثه، مانند پیوره و التهاب لثه (ژنژیویت) مؤثر است.
زنجبیل تازه می تواند در برابر ویروس سین سیشیال تنفسی که یکی از عوامل شایع عفونت های تنفسی است نیز مؤثر باشد.
خلاصه اینکه وقتی یک ماده طبیعی در دسترس داریم که همه این مسائل را برطرف می نماید، چرا باید سراغ مواد شیمیایی برویم؟ پس همین امروز زنجبیل را دریابید!
منبع: سایت چطور
منبع: راسخون