اشکنه کشک، غذایی قدیمی از سرزمین خراسان

به گزارش وبلاگ ساعت ورزشی، این غذا به علت استفاده از کشک بسیار مقوی است و یک غذای گیاهی نیز محسوب می گردد چون در تهیه آن از هیچ نوع گوشتی استفاده نمی گردد.

اشکنه کشک، غذایی قدیمی از سرزمین خراسان

اشکنه کشک یکی از ساده ترین و محبوب ترین غذاهای سنتی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. اشکنه یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که از زمان های قدیم در سرزمین خراسان طبخ می شده و نمونه های مختلف آن در سراسر کشور تهیه می گردد.

امروز در مجله اینترنتی دلتا اشکنه کشک مشهدی با گردو را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه اشکنه کشک ساده

پیاز یک عدد

شنبلیله یا مرزه یک قاشق غذاخوری

سیب زمینی 2 عدد

تخم مرغ 2 عدد

کشک ساییده شده یک پیمانه

گردو رنده شده یک چهارم پیمانه

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه اشکنه کشک مشهدی با گردو

مرحله اول

برای آغاز کار سیب زمینی ها را پوست گرفته و به شکل مکعبی خرد کنید. داخل تابه کمی روغن بریزید تا داغ گردد. سپس سیب زمینی را با کمی زردچوبه و نمک سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را پوست بگیرید و بشویید. سپس به صورت خلالی ریز یا نگینی خرد کنید و داخل تابه با اندازهی زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی گردد. سپس مرزه یا شنبلیله را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله سوم

وقتی بوی خوب سبزی معطر خارج شد گردوها را که از قبل پوست گرفته و آسیاب نموده اید به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا بوی خامی گردوها گرفته گردد بهتر است در این مرحله حرارت کم باشد.

مرحله چهارم

کشک را داخل 2 پیمانه آب گرم ریخته و هم بزنید تا رقیق گردد. سپس به مواد فوق اضافه کنید و مدام هم بزنید. سیب زمینی ها را که از قبل سرخ نموده اید اضافه کنید.

در صورت دلخواه تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج گردد. سپس به مواد اضافه کنید و خیلی سریع هم بزنید. در ادامه فلفل سیاه و کمی نمک اضافه کنید و اجازه بدهید تا اشکنه جا بیفتد. وقتی مواد خوب منسجم شد و جا افتاد داخل کاسه ریخته و در آن نان تلیت و به همراه سبزی و ترشی میل کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه اشکنه کشک

افزودن تخم مرغ دلخواه است.

در نوع اصلی سیب زمینی وجود ندارد ولی برای لعاب بیشتر اضافه می گردد. اگر دوست ندارید حذف کنید و کمی آرد با آب حل کنید و داخل اشکنه بریزید تا لعاب دار گردد.

می توانید به جای مرزه یا شنبلیله از کمی نعنا خشک بهره ببرید.

منبع: گردشبان

به "اشکنه کشک، غذایی قدیمی از سرزمین خراسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اشکنه کشک، غذایی قدیمی از سرزمین خراسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید