بایدها و نبایدهای احترام به همسر
به گزارش وبلاگ ساعت ورزشی، شما ضروری است در تصمیمات مشترک مثل یک تیم فکر کنید و حتی در تصمیم های شخصی خود، همسرتان را مدنظر قرار دهید. با این نوع نگاه شما می توانید به جای اینکه همسرتان را در تضاد با خواسته های خود بدانید، به سوی اهدافی حرکت کنید که به نفع هر دوی شما باشد. در یک تیم قوی زمان هایی که یک مشکل یا اختلاف نظر وجود دارد؛ افراد با یکدیگر به صورت مهربانانه و محترمانه برخورد می نمایند. بهتر است در صحبت هایتان راجع به تصمیمات مشترک کمتر از کلمه من و بیشتر از ما بهره ببرید و در یک جبهه حرکت کنید.

وبلاگ ساعت ورزشی | حرمت زندگی یکی از بنیان های خانواده است و ضروری است برای حفظ آن بین شما و همسرتان یک ما شکل بگیرد و برای حفظ این ما باید حقوق یکدیگر را بشناسید. شناخت حقوق یکدیگر و دانستن باید ها و نباید های زندگی مشترک احتیاج به مطلعی هایی دارد.
شما ضروری است در تصمیمات مشترک مثل یک تیم فکر کنید و حتی در تصمیم های شخصی خود، همسرتان را مدنظر قرار دهید. با این نوع نگاه شما می توانید به جای اینکه همسرتان را در تضاد با خواسته های خود بدانید، به سوی اهدافی حرکت کنید که به نفع هر دوی شما باشد.
در یک تیم قوی زمان هایی که یک مشکل یا اختلاف نظر وجود دارد؛ افراد با یکدیگر به صورت مهربانانه و محترمانه برخورد می نمایند. بهتر است در صحبت هایتان راجع به تصمیمات مشترک کمتر از کلمه من و بیشتر از ما بهره ببرید و در یک جبهه حرکت کنید.
قرار نیست دو نفر همواره با هم اتفاق نظر داشته باشند. قرار به این است که در زمان برخورد با اختلاف نظر ها چطور موضع خود را شرح می دهند و چطور نظر فرد مقابل را نقد می نمایند. مثلا این کار خیلی احمقانه است یا اینکه آدم باید خیلی احمق باشه که همچین کاری بکنه چیز هایی هستند که باعث می گردد تا همسرتان خود را از شما جدا کند و حالتی تدافعی بگیرد.
می توانید از جملات بهتری مثل می فهمم چرا این حرف رو می زنی یا خب من می گم یه نکته ای هست که قضیه رو تغییر می ده برای یک گفت وگوی سازنده بهره ببرید.
هرچه بیشتر از شروع زندگی مشترک تان بگذرد، متوجه خواهید شد که در بعضی زمینه ها اصلاً هیچ شباهتی به همسرتان ندارید. ممکن است همسرتان وسواسی و خجالتی باشد، در حالی که خودتان شلخته و اجتماعی هستید. شاید بتوانید خودتان را اندکی تغییر دهید و با ویژگی های همسرتان سازگارتر شوید، اما مطمئن باشید که هرگز نمی توانید کاملاً تغییر کنید. پس یاد بگیرید تفاوت های یکدیگر را بپذیرید و به این تفاوت ها احترام بگذارید تا خدشه ای به روابط تان وارد نگردد.
از همراهی و حمایت همسرتان قدردانی کنید و بگذارید بداند که سپاسگزارش هستید. به جای اینکه مدام نِق بزنید و دائما از مشکلاتی که در زندگی مشترک تان دارید شاکی باشید، نیمه پر لیوان را هم ببینید. مثلاً اگر همواره همسرتان با خوش رویی به استقبال تان می آید، غذایی را که دوست دارید برای تان می پزد و در هر شرایطی پای صحبت های تان می نشیند، باید سعی کنید به طریقی نشانش دهید که متوجه همراهی و حمایتش هستید. مستقیما تشکر کنید یا اینکه یک یادداشت مهربانانه بنویسید.
کسی که به خودش احترام نمی گذارد، با همسرش هم نمی تواند محترمانه برخورد کند. احترامِ به خود رمز پیروزی در روابط زن و شوهری و به طور کلی زندگی است. به بدن خود احترام بگذارید و از رفتارهای پرخطری که برای تان بی احترامی به همراه خواهند آورد بپرهیزید. مثلاً دخانیات مصرف نکنید و با دیگران گلاویز نشوید.
برای اینکه احترام همسرتان را حفظ کنید، باید یاد بگیرید در مواقعی که به اختلاف نظر برمی خورید به مصالحه برسید. اگر قصد دارید در خصوص قضیه ای یک تصمیم مشترک بگیرید، ابتدا باید صحبت های همدیگر را به دقت بشنوید و از موضع یکدیگر کاملا باخبر شوید. فقط در این صورت است که می توانید جوانب مثبت و منفی قضیه را به شکلی محترمانه به بحث بگذارید و در نهایت به نتیجه ای برسید که خوشایند هر دو نفرتان باشد.
به جای اینکه حرف تان را به قیمت جریحه دار کردن احساسات همسرتان به کُرسی بنشانید، سعی کنید به مصالحه برسید تا طرف مقابل تان را هم راضی نموده باشید.
هم خودتان و هم همسرتان باید یاد بگیرید که مسئولیت رفتارهای تان را بپذیرید و جوابگوی اشتباهات تان باشید. اینکه در صورت به خطا رفتن فقط عذرخواهی کنید کافی نیست، بلکه باید کاملا مطلع باشید که کدام رفتارهای تان موجب رنجش همسرتان می شوند و در مقابل، همسرتان نیز باید بداند که از کدام رفتار های ریز و درشتش رنجیده خاطر می شوید.
منبع: فرادید