طرز تهیه پیتزا با نان ساندویچی، پیتزا مینی با نون همبرگر
به گزارش وبلاگ ساعت ورزشی، آسان ترین و ساده ترین روش پخت پیتزا با یاری نان ساندویچی یا نان باگت. در این آموزش به شما نشان می دهیم چگونه بدون احتیاج به صرف وقت زیاد برای درست کردن خمیر پیتزا، از همان ابتدا یک نان فوق العاده برای پخت پیتزا داشته باشید.
پیتزا با نان ساندویچی غذای بسیار خوشمزه و پرطرفداری است. روش ها پخت و طعم های بسیار متنوع و زیادی دارد. این روزها این فست فود دلبر در تمامی فست فودها و ساندویچی های سطح شهر قابل دسترس و استفاده است. اما با توجه به حساسیت بالا نسبت به حفظ بهداشت و سلامت خانواده، چقدر بهتر است تا در منزل با تازه ترین و ساده ترین مواد خودمان غذایی سالم و متناسب با ذائقمان تهیه کنیم.
بدون شک یکی از وقت گیرترین و شاید سخت ترین مراحل پخت پیتزا برای تهیه خمیر مناسب و لطیف است.
خمیری که ترد باشد و بهراحتی از ظرف جدا گردد و تازه باشد. به طور کلی نان خوش طعم و سالم در پخت پیتزا بسیار مهم است. در روش امروز این مشکل را برای شما حل نموده ایم.
شما به راحتی در زمانی کمتر از نیم ساعت می توانید تعداد زیادی از این پیتزا با نان ساندویچی با ابعاد دل خواهتان داشته باشید.
با ما همراه باشید تا آموزش پخت پیتزا با نان ساندویچی را مرحله به مرحله تقدیم حضورتان کنیم.
در اولین مرحله این مورد را یادآور شویم که مواد استفاده شده روی پیتزا برای شما کاملا قابل تغییر است.
می توانید به این روش انواع مختلف پیتزا را در مدت زمان کوتاهی آماده سرو کنید.
پس مراحل را به خاطر بسپارید و همین الان دست به کار شوید. مدت زمان تقریبی پخت این غذا سی دقیقه است.
میزان مواد اعلام شده ده پیتزای تک نفره به شما می دهند بعلاوه گفتنی است درجه سختی غذا نیز بسیار کم است.
مواد مورد احتیاج جهت تهیه پیتزا با نون ساندویچی:
- نان همبرگر پنج عدد
- قارچ صد گرم
- فلفل دلمه یک عدد
- نخودفرنگی پنجاه گرم
- پنیر پیتزا صد گرم
- هویج یک عدد
- فلفل سبز یک عدد
- سوسیس یا ژامبون به میزان دل خواه
- گوجه گیلاسی به دل خواه
- نمک، فلفل قرمز، کنجد سیاه دانه آویشن و رزماری به دل خواه
- سس کچاپ یا سس تند به میزان لازم
برای تماشا طرز تهیه پیتزا مخلوط ???? کلیک کنید.
طرز تهیه پیتزا با نون ساندویچی در منزل:
اولین مرحله: نان های همبری را از وسط به دو نیمه مساوی برش بزنید و با یاری وردنه و فشار دست، چندین بار روی
آن ها فشار بیاورید تا سطح نان ها صاف و بافت آنها منسجم تر و محکم تر گردد. دقت کنید نان کاملا صاف و یک دست گردد.
دومین مرحله: نان ها را درون سینی فر در کنار هم بچینید. نکته: احتیاج به چرب کردن ته سینی نیست چون نان ها از قبل پخته شده اند و اصلا نمی چسبند.
سومین مرحله: با سس کچاپ یا سس فلفلی روی سطح نان ها را کاملا کاور کنید. ابتدا سس ها رو به صورت دورانی روی
سطح نان بریزید و سپس آن را روی تمام سطح نان پهن کنید. این کار طعم بسیار خوبی به پیتزای شما می دهد پس توجه داشته باشید تمام سطح نان را با سس طعم دار کنید. انتخاب سس در این مرحله کاملا سلیقه ای است شما می توانید متناسب با ذائقه خود نوع سس را تغییر دهید. حتی اگر سس در دسترس ندارید می توانید با کمی رب گوجه فرنگی و سیر رنده شده، روغن زیتون و آب نیز سس متناسب با سلیقه خود تهیه کنید.
چهارمین مرحله: لایه نازکی از پنیر پیتزا روی سطح نان های طعم دار شده خود بریزید.
با توجه به موادی که برای پیتزا استفاده می کنید به ترتیب همه مواد را روی سطح نان بچینید و دقت کنید که از اطراف آن
نریزد.
مرحله پنجم: لایه نازک دیگری از پنیر پیتزا روی مواد بریزید. آویشن، رزماری، کنجد، سیاه دانه و نمک را اضافه کنید.
با دمای 185 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه سینی را در فر با نحوه پخت بالا و پایین قرار دهید تا مواد پیتزا کمی پخته و
پنیر پیتزا آب گردد. نان ساندوچی بعد از گذشت این مدت زمان، در فر طعم بسیار خوب و تردی به خود می گیرد.
بر خلاف ظاهر ساده ای که این غذا دارد طعمی بسیار متفاوت و خوشمزه با سایر پتزاهایی که تا به حال خوردید خواهد
داشت. از قلم نیاندازید در تهیه این پیتزا حتما از رزماری بهره ببرید. این پیتزای ترد و خوشمزه رو تقدیم سفره های
پرمهرتون می کنیم. نوش جان
امیدواریم که از دستور فوق العاده ساده و خوشمزه امروز ما کمال استفاده را برده باشید.
ممنون از همرای شما، دلتان شاد و تنتان سلامت
آشپز: سمانه زارع
منبع: اُکالا