پاستا با گوشت چرخ نموده و قارچ

به گزارش وبلاگ ساعت ورزشی، پاستاها یکی از غذاهای بسیار معروف ایتالیایی هستند و مصرف سالانه پاستا در این کشور نفری 45 کیلوگرم در سال است.

پاستا با گوشت چرخ نموده و قارچ

پاستا با گوشت چرخ نموده و قارچ یکی از روش های بسیار خوب برای تهیه یک پاستای ساده و خوشمزه است. البته شما می توانید از مخلوط گوشت و سویا بهره ببرید و یا به تنهایی از گوشت چرخ نموده برای تهیه این پاستا بین المللی بهره ببرید. پاستا با گوشت چرخ نموده را می توانید با سبزیجات مختلف تهیه کنید. با وبلاگ ساعت ورزشی همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پاستا با گوشت چرخ نموده و قارچ

  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • پاستا دلخواه فرمی 1/2 بسته
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • قارچ 7 عدد
  • پنیر پیتزا یا پنیر پارمسان به اندازه لازم
  • گوشت چرخ نموده 250 گرم
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و فلفل قرمز به اندازه لازم

طرز تهیه پاستا با گوشت چرخ نموده و قارچ

مرحله اول

ابتدا گوجه فرنگی ها را با یاری رنده یا گوشتکوب برقی میکس کنید تا پوره گردد. گوشت چرخ نموده را از فریزر خارج کنید و 1 دقیقه در سولاردم یا داخل آب داغ قرار دهید تا یخ آن باز گردد. قارچ ها را بشویید و خرد کنید.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید یا نگینی خرد کنید. سپس داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی گردد. سیر پوره شده را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر سیر بلند گردد. گوشت چرخ نموده را به همراه ادویه ها اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

وقتی گوشت خوب سرخ شد، رب و قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و آب اضافه قارچ کشیده گردد. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه کشیده گردد و سس غلیظ گردد. حدود 1/4 پیمانه آب جوش روی مواد بریزید و صبر کنید تا قل بزند و رنگ رب باز گردد.

مرحله چهارم

داخل یک قابلمه اندازهی آب بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید و بعد کمی نمک و روغن مایع اضافه کنید. پاستا فرمی دلخواه خود را بیفزایید و طبق نوشته روی بسته بندی صبر کنید تا نرم گردد. اندازهی از آب پاستا را داخل سس بریزید. در پایان پاستا را آبکش کنید و داخل سس بریزید و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب و سس به خورد پاستا برود. برای تماشا غذاهای قارچی، پیتزا قارچ و پنیر را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه پاستا با گوشت چرخ نموده و قارچ

  • از انواع سبزیجات مانند هویج و فلفل دلمه نیز می توانید بهره ببرید.
  • به دلخواه پنیر پارمسان یا پیتزا بریزید.
  • می توانید پاستا را داخل بشقاب بکشید و سس را روی آن قرار دهید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از آشپزی چند غذای خنک مخصوص تابستان را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "پاستا با گوشت چرخ نموده و قارچ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پاستا با گوشت چرخ نموده و قارچ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید