طرز تهیه کوکو مرغ مجلسی با 5 قلم مواد در دسترس!
به گزارش وبلاگ ساعت ورزشی، اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید، این مدل کوکو مرغ را درست نموده و از طعم آن لذت ببرید.
درست کردن غذاهای تکراری از بزرگ ترین دغدغه افراد خصوصا خانم ها است؛ این مشکل هنگامی بیشتر می گردد که در خانه فرزند کوچکی داشته باشید؛ در این صورت ممکن است از خوردن غذا امتناع کند؛ برای حل این مشکل برترین راه چاره درست کردن غذاهای نو با همان مواد غذایی است که در خانه دارید؛ تنها کافی است کمی خلاقیت به خرج داده و سفره غذایی خود را متنوع و رنگی کنید. کوکو مرغ جزو آن دسته از غذاهایی است که با روش های مختلفی طبخ می گردد و همگی آن ها لذیذ هستند و می تواند اشتهای افراد خانواده را چند برابر کند. در صورتی که علاقه مند هستید خوشمزه ترین طرز تهیه کوکو مرغ را یاد بگیرید، تا انتها این مطلب با وبلاگ ساعت ورزشیمگ همراه باشید.
مواد لازم برای طرز تهیه کوکو مرغ مجلسی
- سینه مرغ نصف یک عدد
- سیب زمینی میانه 2 عدد
- هویج کوچک 2 عدد
- فلفل دلمه ای به میزان لازم
- پیاز 1 عدد
- نمک و زردچوبه به میزان لازم
- فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
- آویشن و پودر سیر به میزان لازم
- تخم مرغ 2 عدد
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
برترین روش پخت کوکوی مرغ
این مدل غذا را در انواع مختلفی چون کوکو مرغ چرخ نموده، کوکو مرغ ساده، کوکو مرغ و سیب زمینی، کوکو مرغ و قارچ و کوکو مرغ شمالی درست می نمایند که همگی آن ها به نوبه خود بسیار خوشمزه هستند؛ اما در این روش از طرز تهیه کوکو مرغ قصد داریم در آن از هویج استفاده کنیم تا از بافت سبک و طعم بی نظیر این کوکو لذت ببرید.
مرحله اول
برای تهیه این کوکو خوشمزه در ابتدا ضروری است سینه مرغ را در یک قابلمه ریخته و به همراه آب، نمک، پیاز و میزانی برگ بو روی شعله گاز با حرارت میانه قرار دهید و اجازه دهید تا مرغ به مدت 1 تا 2 ساعت خوب بپزد.
مرحله دوم طرز تهیه کوکو مرغ
در این فاصله تا مرغ ها آماده می شوند، ضروری است که سیب زمینی ، پیاز، فلفل دلمه و هویج را پوست گرفته و رنده بزنید؛ مهم ترین نکته در این مرحله، گرفتن آب سیب زمینی، پیاز و هویج است. در صورتی که آب مواد گرفته نگردد، کوکوی ما شُل شده و به اصطلاح وا می رود.
مرحله سوم
بعد از آنکه آب مواد را به خوبی گرفتید، آن ها را در یک ظرف مناسب ریخته و به خوبی مخلوط کنید؛ سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و باهم ترکیب کنید؛ در این مرحله ادویه ها نیز باید به مواد اضافه شوند. میزان ادویه ها به ذائقه شما بستگی دارد.
مرحله چهارم طرز تهیه کوکو مرغ مجلسی
بعد از آنکه عطر ادویه ها کاملا در مواد پخش شد، مرغ پخته شده را ریش ریش نموده و به مواد اضافه کنید. وقتی که همه مواد را باهم مخلوط کردید و بافت یکدستی به دست آمد، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد یک ساعت در یخچال استراحت کند تا مزه دار گردد؛ بعد از این مدت مواد را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره هم بزنید.
مرحله انتهای طرز تهیه کوکو مرغ
میزان روغن در ظرف مورد نظر ریخت و روی شعله میانه گاز بگذارید تا داغ گردد؛ در این فاصله از مواد به میزان لازم بردارید با دست فرم دهید و درون تابه قرار دهید تا سرخ گردد. بعد از آنکه دو طرف کوکوها سرخ شد، آن را روی یک پارچه تمیز قرار داده تا روغن اضافه خارج گردد؛ در نهایت کوکو شما آماده است و می توانید با گوجه، خیارشور و ریحان تزیین کنید. اگر می خواهید طرز تهیه انواع ترشی را یاد بگیرید ما را دنبال کنید.
منبع: پیام دلتا