کوفته هویج؛ خشن اما خوشمزه
به گزارش وبلاگ ساعت ورزشی، یک نوع دیگر از غذاهای ایرانی که نشانی از ملاطفت در آن دیده نمی گردد؛ حداقل در اسمش که نیست. این مطلب، اسفند 89 در ماهنامه آشپزی منتشر شده است.
اما اگر به وسیله آشپز حرفه ای درست گردد، به یادماندنی است؛ ولی این بار کمی متفاوت و با حضور هویج؛ که شاید به خاطر مزه شیرینش در غذاهای ایرانی حضور فعالی ندارد و این حیف است.
1. پیاز و هویج را رنده نموده و به همراه گوشت مرغ چرخ نموده داخل غذا ساز ریخته کاملا میکس کنید تا تقریبا چسبندگی پیدا کند.
آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه، دو قاشق زعفران آب شده، دارچین و تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کاملا یکدست گردد و خودش را بگیرد. مواد را به میزان یک پرتقال برداشته با دست شکل دهید و در ماهیتابه حاوی روغن سرخ کنید.
2. برای تهیه سس در یک ظرف دیگر رب گوجه فرنگی را با اندازهی روغن تفت داده، به جامانده آب زعفران را هم به آن اضافه کنید و در سرانجام دو لیوان و نیم آب به آن اضافه کنید. چند جوش که زد، حرارت را کم نموده کوفته ها را داخل سس قراردهیدو بگذارید تا جا بیفتند.
مواد لازم
300 گرم گوشت مرغ چرخ نموده
500 گرم هویج
2 عدد تخم مرغ
300 گرم آرد نخودچی
4 ق غ زعفران آب شده
نمک، فلفل سیاه، دارچین به اندازه لازم
روغن مایع به اندازه لازم
2 ق غ رب گوجه فرنگی
یک عدد پیاز نسبتا درشت
2 /1 دو لیوان آب
یک ق غ ترخون خشک
2 ق غ پیاز سرخ شده
منبع: همشهری آنلاین