با این سبزی دیابت را رایگان کنترل کنید
به گزارش وبلاگ ساعت ورزشی، جعفری از سبزی های بسیار مفید است و خواص زیادی برای بدن دارد. در این مطلب به خواص سبزی جعفری اشاره می کنیم.
گیاه جعفری بی نهایت مفید بوده و حاوی ترکیباتی است که می توانند از شما در برابر سرطان دفاع نموده و سیستم ایمنی تان را تقویت نمایند. جعفری دارای ویتامین های C، K و A بوده و مواد معدنی زیادی مانند آهن، کلسیم و پتاسیم دارد. این گیاه بیشتر از آنچه بیشتر مردم فکر می نمایند مغذی است. خواص جعفری برای سلامتی را در وبلاگ ساعت ورزشی بخوانید.
خواص جعفری برای سلامتی چیست؟
در ادامه با بعضی از خواص جعفری آشنا می شویم.
کاهش التهاب
جعفری برای افرادی که آرتروز دارند بسیار مفید است چون روغنی دارد که ضدالتهاب بوده و می تواند به اندازه قابل توجهی از التهاب کاسته و درد مفاصل را تسکین بدهد.
منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها
جعفری منبع غنی از آنتی اکسیدان هایی است که با آسیب های سلولی ناشی از رادیکال های آزاد مبارزه می نمایند. آنتی اکسیدان های جعفری شامل لوتئین است که با استرس اکسیداتیو oxidative stress در بدن مبارزه می نماید. جعفری منبع خوبی از ویتامین های A و C است که این دو نیز خاصیت آنتی اکسیدانی دارند.
به پاکسازی طبیعی بدن یاری می نماید
جعفری می تواند به عملکرد کبد یاری نموده و دفع طبیعی سموم از بدن را بهبود بدهد. جعفری حاوی دو ترکیب به نام های آپی ژنین Apigenin و میریستیسین myristicin (نوعی روغن فرار در جعفری) است که فراوری آنزیم های کبد را افزایش می دهند.
خاصیت آنتی باکتریال
جعفری، منبع عالی یک آنتی باکتریال به نام کلروفیل است که با باکتری های بدن مبارزه نموده و می تواند عفونت را متوقف کند. جعفری برای نابود کردن باکتری های داخل دهان که باعث بد بود شدن آن می شوند نیز مفید است، بنابراین جویدن جعفری بعد از غذا می تواند یاری کند تنفس تان بد بو نگردد.
کنترل دیابت
در قدیم از جعفری برای درمان دیابت استفاده می شده چون توانایی این گیاه در کنترل قند خون به وسیله آزمایشات علمی ثابت شده است. محققان، جعفری را روی موش هایی که دیابت داشتند تست کردند و دریافتند مصرف جعفری طی یک دوره یک ماهه توانسته بود قند خون را کاهش بدهد.
کاهش ریسک سرطان
مصرف منظم جعفری می تواند ریسک سرطان را هم کاهش بدهد. جعفری دارای مقادیر زیادی فلاوونوئید (رنگدانه گیاهی) به نام آپی ژنین است که گفته می گردد به پیشگیری از سرطان هایی مانند سرطان پوست، سرطان سینه و سرطان پروستات یاری می نماید. آپی ژنین هم نوعی آنتی اکسیدان است که خاصیت ضدالتهابی دارد.
محافظ قلب و رگ های خونی
جعفری برای نابود کردن باکتری های داخل دهان که باعث بد بود شدن آن می شوند نیز مفید است، بنابراین جویدن جعفری بعد از غذا می تواند یاری کند تنفس تان بد بو نگردد.
اسیدآمینه ای به نام هوموسیستئین Homocysteine وجود دارد که می تواند به قلب و رگ های خونی آسیب بزند و جعفری می تواند با آن مبارزه کند. جعفری حاوی میزان مناسبی از اسید فولیک است که از میزان هوموسیستئین های مضر در خون کم می نماید. این اتفاق می تواند در یاری به پیشگیری از سکته مغزی و حمله قلبی مفید باشد.
تقویت استخوان ها
تنها دو قاشق چای خوری جعفری بیشتر از 15 درصد از احتیاج روزانه شما به ویتامین K را تامین می نماید. بدن از ویتامین K برای فراوری پروتئینی به نام اوستئوکلسین استفاده می نماید. اوستئوکلسین در فرایند استخوان سازی و تقویت آن ها کاربرد دارد. ویتامین K مانع تجمع کلسیم در بافت های بدن می گردد. اگر تجمع کلسیم در بافت های بدن زیاد گردد می تواند بیماری های قلبی و عروقی ایجاد کند.
تقویت سیستم ایمنی
جعفری دارای عناصری است که سیستم ایمنی را تقویت می نمایند. کلروفیل موجود در جعفری با عفونت های باکتریایی و قارچی مبارزه می نماید. ویتامین A، تاثیرگذاری سلول های سفید خون را بهبود بخشیده و خاصیت آنتی اکسیدانی آن نیز به مبارزه با سرطان و حتی علائم پیری یاری می نماید.
پیشگیری از سنگ کلیه
جعفری ادرارآور است، یعنی فرایند جریان مایعات را در بدن بهتر می نماید. این تاثیر یاری می نماید از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری گردد و مایعات زیادی در بدن جمع نگردد. بهبود جریان مایعات در بدن به مبارزه با سنگ صفرا و عفونت های ادراری نیز یاری نموده و از نفخ زیاد هم پیشگیری می نماید. برای درمان سنگ کلیه مطلب 9 درمان فوری برای کاهش درد سنگ کلیه! را از دست ندهید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب 7 مسئله ای که ایستاده غذا خوردن بر سر شما می آورد را بخوانید.
منبع: پیام دلتا