طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی
به گزارش وبلاگ ساعت ورزشی، شاید ترکیب پرتقال در غذاها به نظر شما جالب نباشد، اما تا فرصت باقی است و این میوه خوش طعم به وفور در بازار است، به سراغ دستور پخت یک غذای خوشمزه و متفاوت می رویم. شکی نیست که زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب ایرانی است، اما این بار پیشنهاد ما به شما، زرشک پلو با مرغ پرتقالی است.

این غذای خوش طعم با مزه ملس خود، به راحتی به یکی از غذاهای مورد علاقه شما تبدیل می گردد. خصوصا زمانی که عطر پرتقال تازه با زعفران و کره ترکیب گردد. در ادامه با ما باشید تا طرز تهیه سس مرغ پرتقالی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی
- مرغ دو ران کامل
- آب پرتقال طبیعی دو لیوان
- پیاز یک عدد میانه
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 50 گرم
- زعفران دم شده دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و... به اندازه لازم
- پرتقال برای تزئین به اندازه لازم
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی
مرحله اول
کره را داخل تابه بریزید و اجازه دهید کاملا گرم و ذوب گردد. سپس تکه های ران را به کره اضافه کنید. در ادامه اندازهی نمک و ادویه به مرغ بزنید تا در فرایند سرخ شدن، رنگ بهتری به خود بگیرند.
مرحله دوم
پس از اینکه مرغ ها کاملا سرخ شدند، آن ها را به ظرف دیگری منتقل کنید. پیازهای خلال شده را به کره بیفزایید. در سرانجام، زردچوبه، فلفل، پودر سیر و ادویه های مورد علاقه تان را به خلال پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا از حالت خام خارج شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه پیازها طلایی شدند، مرغ را مجدد به تابه برگردانید و روی خلال پیاز بچینید. در این مرحله از تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی، به سراغ سس آن می رویم.
مرحله چهارم
توجه کنید که انتخاب شیرین یا ترش بودن آب پرتقال کاملا به سلیقه شما بستگی دارد و در آخر سس غذا همان طعمی می گردد که انتخاب نموده اید. پس از اضافه کردن آب پرتقال، شعله را کم کنید و اجازه بدهید که سس خیلی آرام و ملایم جا بیفتد.
مرحله پنجم
به مرور که سس غذا غلیظ تر می گردد، حجم آن کمتر می گردد. حالا نوبت آن است که زعفران دم نموده را به مواد اضافه کنید. در این مرحله، کمی از سس را بچشید. اگر طعم آن به علت ترشی بیش از حد مورد قبول نبود، می توانید اندازهی عسل اضافه کنید. اگر هم به نظرتان شیرین آمد، اندازهی آبلیمو یا سرکه بهره ببرید تا به طعم دلخواه برسید.
مرحله ششم
پس از گذشت چند دقیقه دوباره اندازه غلظت سس را ببرسی کنید، اگر به حد مطلوب رسیده و مرغ ها پخته بودند، چند تکه از برش های پرتقال را روی مرغ ها بگذارید تا عطر آن کاملا ظرف را پر کند.
حالا مرغ پرتقالی شما آماده است. می توانید آن را در کنار زرشک پلو نوش جان کنید.
نکته
- اگر طعم سس کمی تلخ شد، به یاری دارچین و شکر می توانید این مشکل را حل کنید.
- طرز تهیه آجیل پلو و مرصع پلو مجلسی را هم بخوانید.